Onze partners

Stichting Gaandeweg (ANBI en CBF gecertificeerd) organiseert korte vakanties voor gezinnen die geconfronteerd worden met kinderkanker.

Steunen door te doén!

Onze partners dragen bij aan onze missie. Dit doen zij door hun faciliteiten, middelen en/of diensten ter beschikking te stellen zodat wij onze doelgroep nóg beter kunnen bereiken en bedienen. Wat ook kan, is dat een partner ons als leverancier of adviseur tegemoet komt met een mooie korting. Dit kan gaan om drukwerk, financieel advies of bijvoorbeeld spullen voor onze Gaandeweg-huizen. Is dat iets voor jou? Het mooie: je genereert hiermee extra business en naamsbekendheid, en je bent óók nog eens maatschappelijk betrokken bezig. Een fijne win-win situatie!

De partners hieronder gingen je voor. 

Aanmelden als partner

partner
Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring
reCAPTCHA

Hoe werkt het?

Met het aanmeldformulier kun je ons laten weten wat je te bieden hebt: waar kunnen we jou voor inschakelen en wat is jouw aanbod? We nemen vervolgens contact met je op om nader kennis te maken en te bekijken of er projecten zijn waar we jou bij in kunnen schakelen.