Onderweg met Gaandeweg

Stichting Gaandeweg (ANBI en CBF gecertificeerd) organiseert korte vakanties voor gezinnen die geconfronteerd worden met kinderkanker.

Ik meld ons bedrijf aan!

Onderweg met Gaandeweg
Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring
reCAPTCHA

Hoe werkt het?

Het helpt ons enorm als vrachtwagens rondrijden met onze boodschap. Het levert onze stichting meer naamsbekendheid en donaties op. 

Of het nu een bestelauto, bakwagen of grote truck is, uw steun is meer dan welkom! 

De opdruk (die wij aanleveren, u zorgt zelf voor de uitvoering) bestaat uit een korte tekst, het Gaandeweg-logo en een vrolijke foto van ons ‘boegbeeld’ Ramon; één van de vele Gaandeweg-kinderen die op vakantie is geweest via onze stichting.

De foto van Ramon is gemaakt tijdens zijn Gaandeweg-vakantie en straalt de enorme vechtlust uit die hij had om lymfeklierkanker te overwinnen. Want dat is hem gelukt! Ramon is een survivor en we zijn ontzettend trots op hem.

Melis Logistics en Jan de Rijk Logistics zijn u al voorgegaan. Steunt u ons ook? Dat is fantastisch. Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!