Start een campagne

Stichting Gaandeweg (ANBI en CBF gecertificeerd) organiseert korte vakanties voor gezinnen die geconfronteerd worden met kinderkanker.

In actie voor Stichting Gaandeweg!

Ben je scholier en heb je een goed idee voor een sponsoractie? Werk je op kantoor en wil je samen met collega’s iets doen voor een goed doel? Zit je bij een serviceclub (zoals Lions Club, Rotary, Kiwanis, Junior Chamber of Innerwheel) en zoek je een mooie bestemming voor een liefdadigheidsproject? Onze stichting is volledig afhankelijk van dit soort alternatieven en elke euro van jouw actie gaat naar de vakanties die wij organiseren. Samen staan we sterk!

Of het nu gaat om het verkopen van zelfgebakken lekkernijen of om het laten sponsoren van sportieve prestaties: wij zijn ontzettend blij met elke vorm van steun. 

Meld op deze pagina jouw idee aan voor een sponsoractie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We denken namelijk graag met je mee en doen graag verslag van jouw actie op onze website en social media. 

Hieronder staat een mooie voorbeeld van een sponsoractie.

 • Avond4daagse voor Gaandeweg

  Elk jaar vindt in alle gemeenten de Avond4daagse plaats. Talloze scholen doen hier aan mee. Een mooie parallel: duizenden kinderen die 'gaandeweg' richting hun medaille lopen. Daar kon een mooie actie voor Gaandeweg aan gekoppeld worden!

 • De actie

  Wijkvereniging De Laar-West zag dit ook, en steunde Stichting Gaandeweg door per lopende deelnemer 0,50 cent te doneren en het bedrag vervolgens af te ronden naar een mooie 1000 euro. Langs de route bij de intocht konden ook ballonnen worden gekocht met opbrengst voor Gaandeweg. Na de intocht op vrijdagavond 5 juni werd de cheque door de commissie uitgereikt aan Arda Woltersom van Stichting Gaandeweg. 

 • Goed voorbeeld doet volgen

  Wordt u gegrepen door dit verhaal en vindt u het het net als Wijkvereniging De Laar-West mooi wat Stichting Gaandeweg doet? Donateur worden kan natuurlijk sowieso, maar misschien is het leuk om met de hele school (of met de klas of een groep buurkinderen) een project of actie te bedenken. Iets waarmee geld wordt opgehaald dat kan worden gedoneerd aan Stichting Gaandeweg.

  Stichting Gaandeweg is graag bereid om bij scholen langs te komen om te vertellen over het waardevolle werk dat zij verrichten.

Start campagne

campagne
Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring
reCAPTCHA

Wat is jouw idee?

Elk idee is welkom! Acties kunnen zowel particulier als zakelijk worden opgestart.

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Alvast hartelijk dank, ook namens alle Gaandeweg-gezinnen.