Meld een gezin aan

Stichting Gaandeweg (ANBI en CBF gecertificeerd) organiseert korte vakanties voor gezinnen die geconfronteerd worden met kinderkanker.

Een welkom weekje weg

Stichting Gaandeweg is er voor gezinnen die geconfronteerd worden met kinderkanker. Deze gezinnen bieden wij een vakantieweek aan. Hierdoor kunnen patiëntjes er samen met hun ouders, broertjes en/of zusjes een welverdiend weekje tussenuit.

Ben of ken jij zo’n gezin en kunnen wij helpen? Lees dan verder en gebruik hieronder het aanmeldformulier voor een vakantieaanvraag.

Hoe verloopt het aanmeldproces?

Een aanvraag voor een weekje (of een lang weekend) weg wordt meestal gedaan in samenspraak met de behandelend arts of medisch-maatschappelijk medewerker. In veel gevallen moet het uitje namelijk goed ‘passen’ in het behandelschema. 

Liever zelf regelen? Dat kan! Vul in het onderstaande aanmeldformulier dan wel bij ‘contactpersoon’ de gegevens in van de behandelend arts en/of de medisch-maatschappelijk werker, zodat we hen kunnen bereiken. Daarnaast nemen we contact op met degene die de aanmelding heeft gedaan om de praktische zaken af te stemmen. 

Vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op.

Aanmeldformulier

Meld gezin aan
Voorwaarden *

Voorwaarden:
Na deze inschrijving nemen wij contact op met het gezin voor het inplannen van de vakantieweek en het afstemmen van praktische zaken.

Het verblijf in het vakantiehuis is gratis. Als stichting vragen we alleen een bijdrage voor de service- en administratiekosten à 75 euro.

In onze vakantiehuizen worden geen huisdieren toegelaten en mag niet worden gerookt. Stichting Gaandeweg is niet verantwoordelijk voor schade die ontstaat tijdens het verblijf van het gezin in ons vakantiehuis. Wij wijzen het gezin er hierbij op dat het wettelijk verplicht is om een WA-verzekering af te sluiten.

Gegevens kind

Geslacht *