Van overleven naar opleven

Stichting Gaandeweg (ANBI en CBF gecertificeerd) organiseert korte vakanties voor gezinnen die geconfronteerd worden met kinderkanker.

Samen staan we sterk

Stichting Gaandeweg is er voor gezinnen die geconfronteerd worden met kinderkanker. Deze gezinnen bieden wij een week vakantie aan. Hierdoor kunnen patiëntjes er samen met hun ouders, broertjes en/of zusjes een welverdiend weekje tussenuit.

Doe een donatie

Bij ons weet je precies wat er met jouw gift wordt gedaan: wij organiseren er een mooie vakantie van voor een gezin dat het hard nodig heeft.

Start campagne

Naast donaties kunnen campagnes en acties ons ook helpen. Denk aan een sponsorloop of rommelmarkt. Alle ideeën zijn welkom!

Word 'vriend van'

Als bedrijf of zelfstandig ondernemer kun je vanuit maatschappelijke betrokkenheid ‘vriend van’ onze stichting worden. 

Regel nalatenschap

Ben je aan het nadenken over je  nalatenschap of wikkel je er momenteel een af van een dierbaar familielid? Lees dan verder.

Onderweg met Gaandeweg

Heeft uw bedrijf een wagenpark en bent u bereid een Gaandeweg-opdruk op de achterzijde van (één van) uw wagens te realiseren? Dan bent u vervolgens letterlijk ‘Onderweg met Gaandeweg’ en zorgt u dat onze naamsbekendheid toeneemt. En hoe meer bekendheid, hoe meer donaties. Wij zijn volledig afhankelijk van giften, dus dat is voor ons van groot belang.

Of het nu een bestelauto, bakwagen of grote truck is, uw steun is meer dan welkom! De opdruk bestaat uit een korte tekst, het Gaandeweg-logo en ons ‘boegbeeld’ Ramon; één van de vele Gaandeweg-kinderen die op vakantie is geweest via onze stichting.