Vrienden van Gaandeweg

Stichting Gaandeweg (ANBI en CBF gecertificeerd) organiseert korte vakanties voor gezinnen die geconfronteerd worden met kinderkanker.

Een vriend aan het woord:

“Wij zijn vriend van Stichting Gaandeweg. De stichting is er voor gezinnen die geconfronteerd worden met kinderkanker. Deze gezinnen krijgen, tussen alle behandelingen door, een vakantie aangeboden. Hierdoor kunnen patiëntjes er samen met hun ouders, broertjes en/of zusjes een welverdiend weekje tussenuit. Wij zijn een maatschappelijk betrokken bedrijf en steunen Stichting Gaandeweg voor 250 euro per jaar.”

Word vriend

Word vriend
Met het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan ons om via deze gegevens contact met u te zoeken. Wilt u weten hoe wij met uw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring
reCAPTCHA

Een heel bijzondere vriendschap

Als vriend van Stichting Gaandeweg draagt u bij aan vakanties voor gezinnen die geconfronteerd worden met kinderkanker. 

Dankzij uw hulp kunnen patiëntjes er samen met hun ouders en broertjes en/of zusjes een welverdiend weekje tussenuit. Even bijkomen van alle behandelingen en energie opdoen voor alles wat nog komen gaat: onderzoeken, operaties, bestralingen, chemo’s. 

Zo’n weekje weg kost geld. Geld dat niet alle gezinnen zomaar hebben. Gezinnen krijgen te maken met extra (zorg)kosten en ouders verliezen soms hun baan omdat ze continu bij hun kinderen moeten zijn. Bovendien ontbreekt vaak de tijd en energie om een vakantie te organiseren. 

Wij nemen alles uit handen en regelen het! Dat lukt ons niet zonder uw financiële steun.