Stichting Gaandeweg (ANBI en CBF gecertificeerd) organiseert korte vakanties voor gezinnen die geconfronteerd worden met kinderkanker.

Askja Reizen

Bij Askja is geen reis hetzelfde. Want waar de één op zoek is naar avontuur, heeft de ander het liever wat luxer. Adembenemende natuur staat altijd centraal. Maatwerk vormt hierbij het uitgangspunt, dus je ervaart gegarandeerd een droomreis naar een wereld die jou alles even helemaal doet vergeten.

Bovenstaand principe sluit heel mooi aan op wat wij onze doelgroep bieden: even weg van de behandelingen, operaties, zorgen en pijn. Alles even kunnen vergeten. Het kind met kanker kan weer een paar dagen ‘gewoon’ kind zijn en op adem komen samen met papa, mama en eventuele broertjes en zusjes. 

Askja steunt ons goede doel door ons op allerlei vlakken bij te staan. Ook tijdens de oorlog in Oekraïne, toen 6 gezinnen door het Prinses Máxima Centrum naar Nederland werden gehaald zodat de behandeling kon worden voortgezet en Gaandeweg deze gezinnen voorzag van onderdak, boodschappen en zakgeld, haakte Askja aan met een prachtige donatie en het mobiliseren van haar achterban. 

Samen staan we sterk!