Stichting Gaandeweg (ANBI en CBF gecertificeerd) organiseert korte vakanties voor gezinnen die geconfronteerd worden met kinderkanker.

Bliss to Shine

Deze stichting is er, net als wij, voor het hele gezin van de kankerpatiënt. Bliss to Shine organiseert voor deze gezinnen een ‘Blissi Special Day’.

Arieta Hoek, directeur & oprichter van Bliss to Shine:

“De Blissi Special Day is een dag waarop we een wens vervullen die aangevraagd kan worden door of voor een thuiswonend kind uit een gezin, waarvan een gezinslid kanker heeft. De Blissi Special Day vervullen we met het hele gezin. We laten een wens in vervulling gaan om gezamenlijk herinneringen voor het leven op te bouwen en met een koffer vol verhalen en hernieuwde energie thuis te komen. In de aanloop naar de Blissi Special Day is het kind het stralend middelpunt. De Blissi Special Day levert een bijdrage aan de mentale veerkracht van het hele gezin.” 

Soms maakt een overnachting (of zelfs meerdere overnachtingen) onderdeel uit van de wens. In die gevallen kan dit eventueel geregeld worden via onze stichting. Het gezin verblijft dan dus gratis is een Gaandeweg-huis. Een mooie samenwerking voor een gezamenlijk goed doel!