Fantastische opbrengst hockeytoernooi HCM Arnhem

Met genoegen kijken wij terug op het bijzondere Til Arts Top Team Toernooi dat op 10 mei (Hemelvaartsdag) door team Veteranen B bij HCM Arnhem werd georganiseerd. De opbrengst was ook dit jaar voor Gaandeweg en dat vinden wij uiteraard geweldig. Er is maar liefst bijna 4.200 euro opgehaald! Fantastisch. De opkomst was groot, de sfeer goed, de hockeywedstrijden spannend en leuk, de zon scheen vrijwel de gehele dag, de loterij en veiling waren weer een ‘dolle boel’ en de BBQ en het feest waren ontzettend gezellig.

Dankzij dit soort prachtige initiatieven kunnen wij ons mooie werk blijven doen: gezinnen met een kind dat kanker heeft een welkom weekje weg aanbieden. Het zijn gezinnen die geleefd worden door spanning, verdriet, bestralingen, chemo’s en operaties.

Kinderkanker treft niet alleen het zieke kind, maar ook de ouders, broertjes en zusjes. Het gezinsleven staat volledig op zijn kop en het is zowel in praktisch als emotioneel opzicht erg lastig om alles draaiende te houden. Een Gaandeweg-week laat gezinnen even helemaal ‘gezin’ zijn, zodat ze daarna weer samen sterk zijn voor wat er nog komen gaat.

Onze dank gaat uit naar:

  • HCM Arnhem;
  • De mannen van team Veteranen B;
  • Alle deelnemers aan het toernooi;
  • Iedereen die loten heeft gekocht en meedeed aan de veiling;
  • Vrijwilligers, sponsors, donateurs en andere sympathisanten die deze dag mogelijk hebben gemaakt.

Hopelijk tot volgend jaar!