Til Arts Top Team Toernooi

Op 10 mei 2018, Hemelvaartsdag, vindt de 5e editie plaats van het Til Arts Top Team Toernooi. Een uniek clubtoernooi voor alle 18+ leden en vrijwilligers van HCM Arnhem.

Het toernooi

De opzet van het Top Team Toernooi is anders dan anders (en vooral ontzettend leuk): de namen van alle deelnemers verdwijnen in een ton, er wordt gegrabbeld… en vervolgens stelt de organisatie zo veel mogelijk achttallen samen. Hieruit ontstaan dus zeer gevarieerde teams. Man, vrouw, jong, oud, alle niveaus.

’s Avonds staat er een heerlijk buffet voor je klaar en daarna draait de DJ tot in de late uurtjes. En dat allemaal voor € 9,99 per persoon!

Steun Gaandeweg

Het TopTeamToernooi draagt de naam van Til Arts, HCM’s erelid dat een paar jaar geleden overleed aan de gevolgen van kanker. De organisatie van het toernooi heeft (wederom) besloten dit jaar Stichting Gaandeweg te steunen. Hier zijn we ontzettend blij mee, want wij zijn volledig afhankelijk van giften en sponsoracties. Gaandeweg is een Arnhemse stichting die jaarlijks zo’n 200 gezinnen die geconfronteerd worden met kinderkanker een vakantieweek aanbiedt. Even geen ziekenhuis en ‘gedoe’, maar met elkaar op adem komen en het fijn hebben.

Wij hopen dat dit goede doel een extra mooie reden vormt om je in te schrijven voor dit bijzondere toernooi!

Inschrijven

Ben je HCM seniorlid of trimmer, veteraan of veterin, coach of trainer, barhoofd, bestuurslid of TC coördinator? Dan doe je natuurlijk mee. Meld je snel aan door een mailtje te sturen naar tiltoernooi@hcmarnhem.nl. Je inschrijfgeld voldoe je op de toernooidag. Je hoort dan ook in welk team je bent ingedeeld.

KLIK HIER VOOR DE VIDEO!

Wil je zelf ook Stichting Gaandeweg steunen? Klik dan hier.

Deel op: