Bijeenkomst nieuw Gaandeweg-huis

Ons nieuwe Gaandeweg-huis komt steeds dichterbij! Op 6 oktober kwamen we met alle betrokkenen en een aantal van onze zeer gewaardeerde ambassadeurs bijeen op de plek waar het allemaal gaat gebeuren: RCN Vakantiepark het Grote Bos.

Het kavel ligt er prachtig bij. Bijzonder om te bedenken dat daar in het voorjaar van 2022 een heel mooi huis staat waar gezinnen, vlakbij het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie (PMC), tot rust kunnen komen en even alles kunnen vergeten. Het was heel waardevol om met alle betrokkenen nader kennis te maken en onderling ervaringen uit te wisselen. Fantastisch hoe zij ons allemaal tegemoet komen en we samen naar dit prachtige doel toewerken.

Tijdens de bijeenkomst hebben een aantal betrokken partijen een praatje gehouden. De sprekers op een rij: het team van Vakwerk architecten dat het huis fenomenaal heeft ontworpen, Giesbers Ontwikkelen en Bouwen die (samen met partners en toeleveranciers) het huis gaat ontwikkelen/bouwen en The Good Shop voor ludieke fondsenwerving.

Ook prof. Dr. Peter Hoogerbrugge, kinderoncoloog in het PMC, nam spontaan het woord en benadrukte hoe belangrijk het project is wat we met elkaar aan het optuigen zijn. In shifts zijn we daarna het kavel opgegaan en hebben we vervolgens nog wat gegeten en gedronken terwijl we napraatten. We kijken terug op een top bijeenkomst en kijken uit naar alles wat nog komen gaat!