Onze verhalen

Stichting Gaandeweg (ANBI en CBF gecertificeerd) organiseert korte vakanties voor gezinnen die geconfronteerd worden met kinderkanker.

Wout op de airtrampoline

“Wat hebben we het héérlijk gehad op jullie prachtige plekje in Susteren! Juist in combinatie met het prachtig weer voelde het als een groot cadeau!
Voor onze lieve Wout was één van de hoogtepunten toch wel het daar voor het eerst (sinds zijn operatie en behandelingen) en ondanks zijn wankele evenwicht heerlijk te kunnen springen op de airtrampoline. Die glimlach op zijn gezicht was onbetaalbaar. Die hield hij nog lang vast. Ook in het midgetgolfen bleek hij onverwachts erg goed. Een stralend koppie!
Ook broer Jonas en zus Meike hebben genoten en wilden nog niet naar huis. En wij als ouders hebben vooral van hun stralende koppies genoten! Bijzonder om te merken dat een vakantie op zoveel fronten zo goed doet!
Onze dochter had het al vanaf het begin dat we er waren gemunt op het mooie roze pluche boekje met de poes erop wat het logboek/dagboek bleek te zijn. Hier hebben we als eersten ons stukje in geschreven.
Jonas moet binnenkort een boekbespreking op school houden en gaat dit doen over de Koning van Katoren, het boek die we hebben gekregen uit jullie “voorpretpakket” en die hij snel uit had. Hij gaat jullie dan ook zeker benoemen.
Nogmaals heel hartelijk dank voor deze heerlijke vakantie!”