Vitesse Betrokken steunt Stichting Gaandeweg

Vitesse Betrokken gaat Stichting Gaandeweg komend jaar weer helpen om nog meer aandacht en donaties te krijgen voor het goede doel waar wij voor staan: het helpen van gezinnen die getroffen zijn door kinderkanker. Een nieuwe samenwerkingsovereenkomst is een feit. 

De overeenkomst omvat veel afspraken om Gaandeweg concreet te ondersteunen. Zo wordt komend jaar tijdens een thuiswedstrijd gecollecteerd voor Gaandeweg. Tijdens deze wedstrijd mogen wij ook kinderen aandragen die meelopen in de line-up van de Vitessespelers. Daarnaast krijgen we wedstrijdkaarten om uit de delen aan onze Gaandeweg-gezinnen.

Als er speciale wensen of verzoeken zijn, zoals het vervoer van een ziek kindje naar een (uit-)wedstrijd van Vitesse, gaat Vitesse Betrokken daarbij proberen te helpen. De Kids Club van Vitesse kan daarnaast aanwezig zijn bij evenementen van Gaandeweg. Tot slot biedt Vitesse Betrokken aan een rol te spelen bij wervinsgs- of relatie-evenementen van Gaandeweg. Fantastisch!

‘Wij zijn heel blij en vereerd dat Vitesse Betrokken zich inzet voor ons goede doel. Vitesse laat hiermee zien een grote club te zijn met een enorm maatschappelijk hart,’ zegt onze voorzitter Jan-Joost Galesloot (in het midden op de foto).

Stichting Vitesse Betrokken is de maatschappelijke tak van Vitesse. De Arnhemse voetbalclub is begaan met de stad Arnhem en wil graag actief bijdragen aan de ontwikkeling van de stad en de regio. Dit doet Vitesse Betrokken door diverse maatschappelijke programma’s aan te bieden. “Het is door corona een lastig jaar geweest voor stichtingen zoals Gaandeweg, fondsen generen was moeilijk. We zijn blij dat we ons dit jaar weer samen met Gaandeweg kunnen inzetten om zieke kinderen en hun gezinnen te ondersteunen in moeilijke tijden”, zegt Wim Ludeke, voorzitter van Vitesse Betrokken.