Hartverwarmende actie RCN Vakantieparken

Een hartverwarmende actie van onze partner RCN Vakantieparken. Wij mogen 100 gezinnen waarvan een kind kanker heeft, een compleet verzorgd weekendje weg aanbieden in een van hun vakantieparken. 

Alle tijd voor elkaar

De gezinnen mogen in december één weekend in een van de mooie RCN Vakantieparken door heel Nederland verblijven. Daar krijgen ze een boodschappenpakket bij aankomst, zijn de bedden lekker opgemaakt en wordt in alle avondmaaltijden voorzien. Zo hebben deze gezinnen echt alle tijd voor elkaar. RCN doet dit aanbod geheel belangeloos.

Geweldige opsteker

‘Dit is een heel bijzonder gebaar van RCN Vakantieparken. Dat geldt zeker in deze tijden waarin ons leven in de greep is van het corona-virus. Bedrijven in de toeristensector, maar ook charitatieve instellingen beleven moeilijke tijden. Dit is een geweldige opsteker, die iedereen energie geeft.. Namens alle vrijwilligers, en uiteraard de  gezinnen, zeg ik vanuit de grond van mijn hart: dank jullie wel!’, aldus voorzitter Jan-Joost Galesloot van Stichting Gaandeweg.

RCN en maatschappelijke projecten

RCN biedt al meer dan 65 jaar een bijzondere combinatie van kampeerplaatsen en verblijfsaccommodaties op locaties midden in of vlakbij prachtige natuurgebieden. Wat niet iedereen weet, is dat RCN de winstuitkering besteedt aan maatschappelijke projecten en aan mensen voor wie een vakantie minder vanzelfsprekend is door eenzaamheid, gebrek aan geld of fysieke omstandigheid.

Onvergetelijk weekend

‘Juist in deze vreemde tijd is ontspanning en samenzijn met je meest dierbaren ontzettend belangrijk. Stichting Gaandeweg heeft een fantastisch doel wat feilloos aansluit bij RCN, vakantie is tenslotte voor iedereen. Wij kijken ernaar uit om deze 100 gezinnen te verwelkomen en een onvergetelijk weekend te bezorgen.’ Zegt Riné van Dingstee, algemeen directeur RCN Vakantieparken.