Nieuwe website live!

Onze wens is uitgekomen: een mooie nieuwe website die ook nog eens gebruiksvriendelijk en interactief is. Voor onze ‘Gaandeweg-gezinnen’ is het natuurlijk belangrijk dat Stichting Gaandeweg een optimale online uitstraling heeft, zodat we zoveel mogelijk steun ontvangen.

Online marketing bureau Social Elephant is ons tegemoet gekomen: een flink deel van de website is door hen gesponsord ontwikkeld. Daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee!

Elke pagina is er meer dan ooit op gericht om bezoekers maximaal te informeren én activeren. Denk hierbij aan het opstarten van een campagne (zoals een leuke sponsoractie) of het doen van een donatie. Om vakanties te kunnen blijven organiseren voor gezinnen waarvan een kind kanker heeft, zijn alle vormen van support welkom.

Ook bedrijven, van grote organisaties tot ZZP’ers, kunnen nu met één druk op de knop bij ons aanhaken. Bijvoorbeeld door vriend van onze stichting te worden, een partnerschap met ons aan te gaan of door hun vracht-/bedrijfsauto(‘s) te laten bedrukken met Gaandeweg. Door dit alles krijgen we niet alleen meer financiële slagkracht, maar zal ook onze naamsbekendheid toenemen.

Het aanmelden van een gezin kan op onze nieuwe website eveneens heel gemakkelijk. Daarnaast gaan we vanaf nu nóg meer ervaringsverhalen en nieuwtjes delen. Kortom: blijf ons bezoeken, we zien je graag snel weer terug!