Gaandeweg Funvaart | Terugblik

Trots en dankbaar kijken we terug op de eerste editie van de Gaandeweg Funvaart 2018. Samen met onze partners organiseerden wij op zondag 10 juni een kleurrijke vaar- en puzzeltocht door de grachten van Amsterdam. Een sloepentocht met 24 gesponsorde boten voer die middag vanaf Strandzuid voor ons goede doel door de Amsterdamse grachten.

FUN maar ook FUNdraising stonden centraal tijdens dit evenement. Deelnemers konden meedoen met een eigen boot of kiezen voor een elektrische sloep van Mokumboot. Tijdens de tocht speelden de teams per boot een grappig en uitdagend opdrachtenspel middels iPads, met hilarische momenten tot gevolg. Dank Monster Events voor het verzorgen van dit leuke spelelement!

De Funvaart werd afgesloten met een feestelijke BBQ en muziek, met (belangeloze) optredens van onder andere Lange Frans. Het was een dag met een geweldige sfeer en een fantastische opbrengst voor onze stichting: ruim 21.000 euro.

Voor meer informatie, mooie foto’s én filmpjes van de Gaandeweg Funvaart 2018, raadpleeg onze Facebookpagina! Ook danken we alle vrijwilligers en andere betrokkenen die deze dag mogelijk hebben gemaakt.

De aftermovie: