Gaandeweg Familiedag

Het zal u niet ontgaan zijn: Stichting Gaandeweg bestaat dit jaar 30 jaar en dat vieren we! Op 1 februari organiseerden we een fantastisch Jubileum Kick-Off Feest in Burgers’ Zoo en we zijn alweer volop bezig met de voorbereidingen van onze volgende jubileumactiviteit.

Op 22 april staat de Gaandeweg Familiedag op het programma. Het is voor het eerst dat we deze dag organiseren, waarbij ontmoeten, ontspannen en sportief bezig zijn centraal staan. Locatie: Watergoed, Valburg.

Het is voor ons heel bijzonder en fijn om op 22 april een deel van de ‘Gaandeweg-gezinnen’ te ontmoeten. Om daadwerkelijk kennis te maken met mensen voor wie wij ons met hart en ziel inzetten door het organiseren van vakantieweken.

De Gaandeweg Familiedag kunnen wij de gezinnen gratis aanbieden dankzij de support van Serviceclub Ronde Tafel 59 (Arnhem), evenementenlocatie Watergoed en evenementenbureau Omni Events.

Klik hier voor de digitale uitnodiging met o.a. het programma.

We hebben zoveel mogelijk gezinnen benaderd en ook besteden we via Facebook aandacht aan dit event. Bent u ‘Gaandeweg-gezin’ en neemt u graag deel aan deze bijzondere dag? Geef dan de namen en leeftijden van de gezinsleden per mail door via 30jaar@gaandeweg.nl. Hopelijk tot ziens op 22 april in Valburg!