Contactborrel 12 juni 2015

12 Juni jl waren we met ons bestuur, leden van ons comité van aanbeveling, onze ambassadeurs en donateurs én enkele introducés/geïnteresseerden in Villa Velperweg in Arnhem aanwezig waar we onze contactborrel organiseerden. Het was een zeer prettig en zinvol samenzijn! De opkomst en sfeer waren goed en het zonnetje scheen volop.

Tijdens het formele gedeelte namen Gaandeweg’s voorzitter Albert de Vries en Marianne Naafs en Marinka Draaijer van VOKK het woord. Verhalen recht uit het hart! Het is duidelijk: al het moois wat we doen, willen we graag BLIJVEN doen. Daarvoor is betrokkenheid (en geld…) nodig. Met elkaar hebben we weer veel motivatie, inspiratie, energie en ideeën opgedaan om ook de komende periode het maximale uit onszelf te halen. Tijdens het informele gedeelte van de borrel, namen Alex van Hooff (directeur van Burgers’ Zoo) en Peter Hoogerbrugge (kinderarts, -hematoloog en -oncoloog bij Prinses Máxima Centrum), beide betrokken leden van ons comité van aanbeveling, spontaan het woord om vanuit eigen ervaring te benadrukken hoe belangrijk het werk van Stichting Gaandeweg is. Waardevol!

Tot slot kreeg Maarten van Dis (oud-voorzitter Raad van Bestuur Arcadis) de Gaandeweg-erepenning uitgereikt door voorzitter Albert de Vries. We zijn Maarten enorm erkentelijk voor de vele tientallen jaren betrokkenheid als lid van ons comité van aanbeveling! Dit moment is, evenals vele andere momenten tijdens onze contactborrel, vastgelegd op camera. Voor een impressie: zie de foto’s op onze facebookpagina: www.facebook.com/stichtinggaandeweg

Alle aanwezigen: bedankt! We houden contact. Ondertussen gaan wij door met waar ons hart naar uitgaat en waar we goed in zijn: de gezinnen die het zó hard nodig hebben een weekje op vakantie sturen zodat ze letterlijk op adem komen en er daarna weer vol tegenaan kunnen gaan in hun strijd tegen kinderkanker binnen hun gezin.

Helpt u ons?
Elke actie om geld in te zamelen of donatie is welkom!

[osd_social_media_sharing]