Rally met opbrengst voor Gaandeweg

Op zaterdag 17 november organiseert Tafelronde 104 Rheden de ‘Bedriegertjesrally’ en de opbrengst is voor Gaandeweg. Het belooft een leuke en ongedwongen rallydag te worden, waarbij sportiviteit, liefde voor auto’s, spelplezier en fondsenwerving voor het goede doel centraal staan. Als stichting zijn wij ontzettend blij met dit soort initiatieven, hier moeten we het echt van hebben.

Spectaculaire route

Na een warme ontvangst op de stijlvolle start- en finishlocatie bij restaurant The Hunting Lodge in Rozendaal worden in een puzzel-kaartleesrit de rij- en navigatiekwaliteiten van de deelnemers op de proef gesteld. De spectaculaire route voert door prachtige landschappen, langs unieke locaties en over onontdekte wegen. De dag wordt afgesloten met een borrel en een gezellig samenzijn.

Dubbele bonus

Er is plek voor maximaal 60 equipes (2 personen per equipe; rijder en navigator). Ieder type auto is van harte welkom. Uiteraard worden bijzondere modellen gewaardeerd.  Zin in een gezellige sportieve middag met als ‘dubbele bonus’ een mooie netwerkgelegenheid én maatschappelijke betrokkenheid? Klik hier voor meer informatie en aanmelden

​Bedankt Tafelronde 104 Rheden!