Benefietdiners Hotelschool Amersfoort

Stichting Gaandeweg (ANBI en CBF gecertificeerd) organiseert korte vakanties voor gezinnen die geconfronteerd worden met kinderkanker.

 

Studenten van Hotelschool Amersfoort organiseren en verzorgen drie benefietdiners. Indrukwekkende avonden die niet alleen leerzaam zijn voor de studenten en smakelijk voor de gasten, maar waarmee de studenten én de gasten ook oog hebben voor het goede doel.

De doelgroep

Het benefietdiner editie ’24 komt ten goede aan Stichting Gaandeweg. En dat is fantastisch, want van het geld dat zal worden opgehaald kan Gaandeweg meerdere gezinnen op vakantie laten gaan. Het gaat om gezinnen die gebukt gaan onder kinderkanker. Dag in dag uit onzekerheid, verdriet en pijn. Zware behandelingen, vervelende onderzoeken en spannende operaties. De betreffende gezinnen zijn zelf niet bij machte om voor een beetje ‘adempauze’ te zorgen. Het is voor deze patiëntjes met hun ouders, broertjes en zusjes dan ook ontzettend fijn dat ze even kunnen bijtanken in een mooi park, in een fijn Gaandeweg-huis. Samen herinneringen maken en energie opdoen voor alles wat nog komen gaat.

Wanneer vinden deze diners plaats?

De benefietdiners vinden plaats op de volgende vrijdagavonden:

  • 7 juni ’24
  • 14 juni ’24
  • 21 juni ’24

Het beloven bijzondere avonden te worden. Heeft u zin in een gezellig en lekker etentje met een vleug maatschappelijke betrokkenheid? Elke bijdrage telt! Alvast onze hartelijke dank namens alle Gaandeweg-gezinnen. Aanmelden kan het best via ons webformulier. Laat een bericht achter en de studenten nemen z.s.m. contact met u op.

Locatie

De benefietdiners vinden plaats op de prachtige locatie van Hotelschool Amersfoort: Leerhotel Het Klooster. Zien we u daar?