Onze vakantiehuizen

Vakantiehuizen in Zeeland (Renesse)

Zeeland (Renesse)

In Renesse staan drie prachtige vakantiebungalows van de Stichting Vakantiehuis Thuredriht. Van april tot en met de herfstvakantie zijn deze beschikbaar voor Stichting Gaandeweg.

Een rustige omgeving, vlak achter de duinen, het strand en de zee op vijf minuten wandel afstand. Een heerlijke omgeving dus. Onze comfortabele vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien. Fietsen en een strandrolstoel zijn beschikbaar! Het dorp Renesse ligt op 20 minuten wandelafstand.


vakantiehuis-stroombroek-grootGelderland (Braamt)

Stichting Gaandeweg beschikt over een eigen vakantiehuis op Landal Stroombroek in Braamt.

Bossen, weilanden, dorpjes, wijngaarden, molens en her en der een kasteel. Dat is de omgeving van Landal Stroombroek. Maar ook de Hanzesteden Zutphen en Deventer liggen in de buurt van dit bungalowpark in de Achterhoek.

Op het park is er van alles voor kinderen: een indoorspeelplaats, speeltuinen buiten en een overdekt zwembad.


Limburg (Susteren)

Op Resort Limburg, in Susteren, heeft Stichting Gaandeweg een mooi groot vakantiehuis. Het park is een ideale uitvalsbasis voor diverse uitjes. Op het park bevindt zich een zwemparadijs met wellness center, restaurant met lounge, terras, snackbar en feestzaal, een prachtige recreatievijver met glijbanen en diverse sport- en spelmogelijkheden. Kortom… een landgoed voor jong en oud!

EuroParcs staat borg voor kwaliteit en duurzaamheid. Voor Stichting Gaandeweg is EuroParcs een belangrijke en zeer gewaardeerde partner. In drukke periodes, als onze eigen huizen volgeboekt zijn, biedt EuroParcs ons vakantiehuizen te huur aan tegen mooie kortingen.


Huis-Gaandeweg-OtterloGelderland (Otterlo)

DroomPark De Zanding biedt onze Gaandeweg-gezinnen eindeloos veel mogelijkheden voor een ontspannen week op de Veluwe. Het park is gelegen op één van de mooiste plekjes, net buiten het Veluwse dorpje Otterlo. Stichting Gaandeweg heeft er een 8-persoonshuis, speciaal voor grotere families.

De huizen liggen rondom een natuurmeer (waarin volop gezwommen wordt in de zomermaanden) met een eigen strand. Midden op het meer ligt het spannende Avonturen Survival Eiland. Kleine kinderen vermaken zich in de speciaal voor hun leeftijd aangepaste speeltoestellen, terwijl wat oudere kinderen veel klim- en klauterplezier beleven in het 11 meter hoge super klimnet.

Deel op: