Steun ons

vakantie-Mulders-in-Braamt-2009Stichting Gaandeweg is er voor gezinnen die geconfronteerd worden met kinderkanker. Deze gezinnen bieden wij een week vakantie aan. Hierdoor kunnen patiëntjes er samen met hun ouders, broertjes en/of zusjes een welverdiend weekje tussenuit.

Zo’n weekje weg kost geld. Geld dat niet alle gezinnen zomaar hebben. Gezinnen worden veelal geconfronteerd met extra kosten als gevolg van de ziekte. Bovendien ontbreekt vaak de tijd en energie om een vakantie te organiseren. Wij organiseren én bekostigen deze vakanties. Dat lukt ons niet zonder uw financiële steun.

Gunt u een gezin met een ziek kind dat voor kanker wordt behandeld een weekje weg? Word dan donateur voor een bedrag naar uw keuze! Ook eenmalige schenkingen zijn uiteraard meer dan welkom. Het mooie van Stichting Gaandeweg steunen, is dat u precies weet wat er met uw bijdrage gebeurt. Wij investeren immers zichtbaar en concreet in één ding: weekjes weg voor gezinnen die dit heel hard nodig hebben.

Namens alle Gaandeweg-gezinnen danken wij u alvast hartelijk voor uw steun!

Onze gegevens: NL55 ABNA 053 50 60 300 t.n.v. Stichting Gaandeweg (ABN AMRO Bank te Arnhem).

Makkelijk, snel en veilig doneren? Onderstaande tool kan gebruikt worden voor donaties vanaf 5 euro. Wij vragen u om eerst uw contactgegevens te versturen en daarna de online donatie te starten. Zo weten we wie u bent en kunnen we u persoonlijk bedanken.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Eventueel bericht

 
 

ANBI_FC_blauw

Logo-erkenning

 

 

 

 

 

Deel op: