Voorzitter Grace Roetert neemt afscheid

Het bestuur van Stichting Gaandeweg neemt met veel dankbaarheid en respect afscheid van voorzitter Grace Roetert. Zij treedt terug uit het bestuur. Jan-Joost Galesloot, de huidige penningmeester van Gaandeweg, zal ad interim het voorzitterschap op zich nemen.

Drijvende kracht

Grace was sinds de oprichting 32 jaar geleden, in diverse rollen betrokken bij Stichting Gaandeweg. In 2015 werd zij voorzitter. Grace was de drijvende kracht achter verschillende succesvolle sponsoracties waarmee zij de stichting zowel verder op de kaart zette als veel sponsorgelden wist binnen te halen.

‘Trots en goed gevoel’

Onder haar leiderschap belandde Gaandeweg in de top 5 van goede doelen waarbij het geld 100% naar het doel gaat. Grace Roetert neemt met trots en een goed gevoel afscheid van het bestuur: ‘Ik ben dankbaar voor de vele mensen en bedrijven op wie ik de afgelopen jaren zo vaak een beroep heb kunnen doen. Het is bijzonder hoeveel mensen onze stichting een warm hart toedragen.’

‘One of a kind’

Jan-Joost Galesloot neemt het voorzitterschap tijdelijk over van Grace. Jan-Joost is sinds 2018 penningmeester van Gaandeweg. ‘We gaan als bestuur de komende periode kijken hoe we Grace het beste kunnen vervangen. En dat zal niet meevallen: Grace is one of a kind. Het is heel bijzonder hoe zij zich met ziel en zaligheid heeft ingezet voor Gaandeweg. We gaan haar bijzonder missen’.
GRACE… ontzettend bedankt voor alles 🙏🏻 en we verliezen elkaar niet uit het oog.