Stichting Gaandeweg 30 jaar!

Stichting Gaandeweg is jarig! 2018 is ons jubileumjaar, we bestaan 30 jaar. Een prachtige mijlpaal.

Al 30 jaar steunen wij gezinnen die geconfronteerd worden met kinderkanker door ze een hartverwarmende vakantieweek aan te bieden. Natuurlijk staan we dit jaar uitgebreid stil bij ons jubileum. Hieronder lichten we drie bijzondere momenten uit.

Op 1 februari organiseerden we een Kick Off Feest met onze directe betrokkenen, ambassadeurs, donateurs en ‘vrienden van’ in Burgers’ Zoo. Een bijzondere avond met o.a. een veiling en loterij waarmee geweldige prijzen in de wacht zijn gesleept en een prachtig bedrag voor onze stichting is opgehaald. Klik hier om te zien om welke veilingitems en loterijprijzen het gaat en welke partners deze ter beschikking hebben gesteld. En klik hier voor onze terugblik op deze avond.

Op 22 april organiseren we dankzij de support van Ronde Tafel 59 Arnhem, Evenementenlocatie Watergoed en Evenementenbureau Omni Events onze eerste Gaandeweg Familiedag! Klik hier voor meer informatie.

Op 10 juni organiseren we een fantastische Funvaart door de binnenstad van Amsterdam. Bent u erbij? Klik hier voor meer informatie en/of voor het sponsoren van een boot. Stap aan boord van deze Funvaart en steun onze stichting!

Kortom: dit wordt een jaar van dankbaar zijn voor wat we al 30 jaar mogen doen voor onze ‘Gaandeweg-gezinnen’, van gezelligheid en netwerken met al onze relaties én van extra fundraising voor onze stichting. Immers: we zijn en blijven volledig afhankelijk van giften en hebben alle steun hard nodig om door te kunnen gaan met ons belangrijke werk.