Wielertocht Mont Ventoux | Fietsen voor Gaandeweg

Kijk ‘m eens stralen. De Reus van de Provence ligt op jou te wachten! Een pittige klim, de hitte, de vermaledijde wind… alles is aanwezig om van deze beklimming een onvergetelijke ervaring te maken. Zin in een uitdagend en sportief fietsavontuur voor het goede doel? Lees dan verder!

Fietsen voor het goede doel

Op zaterdag 1 juni 2019 vindt de ‘Gran Fondo Mont Ventoux Beaumes de Venise’ plaats. 170 kilometer schoon aan de haak, een legendarische en prachtige wielertocht. En vind je 170 kilometer iets teveel van het goede? Doe dan mee met de Medio Fondo, deze bestaat uit 103 kilometer.

Ben jij wielrenner, heb je zin in deze klim én wil je Stichting Gaandeweg sponsoren? Met een minimale sponsorinbreng van 500 euro kun je al meedoen! Vraag familie, vrienden en collega’s of ze jou (en daarmee ons) willen steunen en we maken er met elkaar een onvergetelijke ervaring van!

Voor meer informatie, klik hier (rechts boven kun je kiezen voor ‘Nederlands’).

Stichting Gaandeweg?

Stichting Gaandeweg organiseert al 30 jaar korte vakanties voor gezinnen met een jong kankerpatiëntje. Doordat deze gezinnen er (tussen de zware behandelingen door) echt even helemaal ‘uit’ zijn, maakt spanning plaats voor ontspanning. Er is aandacht voor elkaar en de ziekte schuift enigszins naar de achtergrond. Zo wordt op natuurlijke wijze energie opgedaan voor alle onderzoeken, chemo’s en operaties die nog zullen volgen. Wij zijn volledig afhankelijk van giften om ons mooie werk te kunnen blijven doen. Dit soort sponsoracties helpen ons dus enorm.

Alles wordt geregeld

Wij hebben beslag weten te leggen op 50 startbewijzen voor deze populaire Gran Fondo-tocht, dus de eerste 50 aanmeldingen worden altijd gehonoreerd! Er hebben zich al ruim 20 deelnemers gemeld! Geweldig.

Inbegrepen bij het startbewijs:

 • Bewegwijzerde route + parcoursplan
 • Pechverhelping en EHBO
 • Uitgebreide bevoorrading
 • Tijdsopname met chip
 • Stuurnummer
 • Medische service
 • Een leuk aandenken
 • Algemeen klassement + klassement per categorie
 • Diploma (GOUD-ZILVER-BRONS)
 • Pasta aan de finish

En wat we ook regelen:

 • Jouw fiets brengen wij naar de locatie. Je hoeft dus geen 1200 kilometer te rijden, je kunt relaxed en voordelig met het vliegtuig naar Marseille en tóch op je eigen fiets meedoen. We zorgen ervoor dat donderdagavond 30 mei jouw fiets al op locatie is, zodat je op vrijdag 31 mei het parcours kunt verkennen als je dit wilt.
 • We zorgen voor accommodatie in de buurt van de Mont Ventoux. Hiervoor geldt “wie het eerst komt, wie het eerst maalt”. We gaan hierbij uit van aankomst op donderdag 30 mei en vertrek zondag 2 juni 2019.

Natuurlijk mag je het bovenstaande ook allemaal zelf regelen, alles in goed overleg. We willen het jou in ieder geval graag zo makkelijk mogelijk maken, omdat we het geweldig zouden vinden als je ons wil sponsoren.

Kosten en aanmelden

> Het arrangement dat we hebben geregeld is inclusief 3 overnachtingen (30 mei t/m 2 juni) op basis van logies en ontbijt, jouw startbewijs én het vervoer van je fiets. Dit alles voor slechts € 250,00!

> Je verblijft op een unieke locatie in het hart van de Provence. Omgeven door prachtige natuur, vlakbij bekende plaatsen zoals Orange, Vaison la Romaine, Avignon en natuurlijk de Mont Ventoux (40 minuten rijden naar de startplaats). De heen- en terugreis regel je zelf.

> Doordat je fiets door ons vervoerd wordt, kun je eventueel kiezen voor een vliegreis. Wil je liever alles zelf organiseren en heb je alleen een startbewijs nodig van € 70,00? Dat kan ook!

Accommodatie

Tussen de heuvels met lavendel en wijngaarden, ligt een authentieke, luxe en sfeervolle ‘Domaine’ verscholen. De bijbehorende huisjes zijn met smaak ingericht en van alle gemakken voorzien. Neem een kijkje op www.gite-de-provence.com.

Finishers Shirt

Je kunt via ons een finishers shirt bestellen voor € 25,00. Ook leuk als aandenken!

Fiets jij mee?

Sta jij ook op 1 juni 2019 aan de start in Beaumes de Venise om de Mont Ventoux te beklimmen voor Stichting Gaandeweg? Dat zouden we geweldig vinden. Meld je aan via info@gaandeweg.nl. Wil je eerst meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Niet meefietsen, wel sponsoren?

Natuurlijk zou het geweldig zijn als je één van onze deelnemende fietsers steunt voor het goede doel! Elke donatie draagt bij aan vakanties voor gezinnen waarvan een kind kanker heeft. Klik hier om de deelnemers te bekijken en eventueel te sponsoren! 

Deel op: