Gezocht: Bestuurslid Communicatie & PR

Stichting Gaandeweg biedt al 30 jaar gezinnen met een jonge kankerpatiënt een vakantieweek aan. De stichting beschikt over eigen luxe bungalows verspreid door Nederland.

Doordat gezinnen er echt even helemaal uit zijn, maakt hoogspanning plaats voor ontspanning. Er wordt gefietst, buiten gespeeld en er worden spelletjes gedaan. Een lach, een traan, alles kan en mag. Het gezin heeft weer even aandacht voor elkaar, de ziekte schuift wat naar de achtergrond. Zo wordt op een natuurlijke manier energie opgedaan voor alle onderzoeken, opnames en behandelingen die nog zullen volgen. Stichting Gaandeweg organiseert en bekostigt honderden vakantieweekjes per jaar.

In verband met de naderende afloop van de bestuurstermijn van het huidige bestuurslid, is Stichting Gaandeweg op zoek naar een:

Bestuurslid Communicatie & PR

Het bestuur van Stichting Gaandeweg is samengesteld uit 5 leden (Voorzitter, Secretaris, Penningmeester, Bestuurslid Relatiebeheer en Bestuurslid Communicatie & PR), die zich geheel vrijwillig inzetten.

Wat ga je doen?

 • Opstellen van (meerjarig) communicatie & PR beleid en plan
  (zowel online als offline) voor de stichting;
 • Coördinatie van uiteenlopende projecten en evenementen;
 • Overleg met en sturing geven aan een ondersteunende werkgroep
  bestaande uit communicatie/PR professionals (4 personen);
 • Eindredactie van verschillende communicatie-uitingen (o.a. flyers,
  jaarverslagen, persberichten, nieuwsbrieven en uitnodigingen);
 • Vertegenwoordiging bestuur vanuit de communicatierol;
 • Deelname aan bestuursvergadering, 1 x per 2 maanden.

Wij vragen een enthousiaste man/vrouw met ervaring in het vakgebied van (marketing)communicatie & PR. Iemand die commercieel/wervend denkt, gevoel heeft bij onze doelgroep en de Nederlandse taal perfect beheerst. Tijdsinvestering (op enkele pieken na rondom evenementen): ongeveer 2 tot 4 uur per week.

Het kantoor van Stichting Gaandeweg is gehuisvest in Duiven, vlakbij Arnhem. Het is echter niet noodzakelijk dat het nieuwe bestuurslid in die omgeving woont.

Lijkt het jou leuk om (op basis van jouw maatschappelijke betrokkenheid en expertise) onze mooie stichting op vrijwillige basis te ondersteunen? Reageer dan op deze vacature! Heb je inhoudelijke vragen over de rol? Bel dan met Inez van Kesteren (huidig Bestuurslid Communicatie & PR): 06-12161896.

Deel op: